Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzorické hodnocení

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Jsou doplňky stravy a potraviny pro zvláštní výživu součástí výživy adolescentů?
 (Zuzana Bilová)

2012, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hezm6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
 (Lucie Nowáková)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xokcy/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma

Potraviny pro zvláštní výživu
 (Tereza Smětalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//guauux// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Povrchová úprava speciálních výrobků ze dřeva určených pro styk s potraviny
 (Karolína Hodovská)

2023, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nkdv4b// | Nábytkové inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Plastové obaly pro styk s potravinami - text pro samostatné čtení žáka základní školy
 (Lukáš SVĚTNICKÝ)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//oh0suu// | Specializace v pedagogice / Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání a základy technických věd a informačních technologií pro vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny
 (Jan Tihelka)

2015, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//og5roq// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Procesní kontaminanty v potravinách určených pro ´zdravou´ výživu
 (Anna Průšová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r5y4w2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Posouzení kvality vybraných pekařských výrobků určených pro zvláštní výživu
 (Pavel ŠKOPEK)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gp28ne// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
 (Kateřina Nedomová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92elzi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma