Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Organické kyseliny a hliník v ovoci a ovocných šťávách
 (Denisa Radová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hqj8ta// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma

Organic acids and bases as monomer catalysts/activators for ring-opening (co)polymerization of cyclic lactones and carbonates
 (Işık Bordanacı)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9nomot// | Chemistry, Technology and Materials / | Práce na příbuzné téma

Nízkomolekulární organické kyseliny v půdním prostředí pod různým vegetačním pokryvem
 (Michala Šlechtová)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4z8v2n// | Udržitelný rozvoj biosféry kombinované studium / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
 (Adéla Samiecová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
 (Klára Jégrová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
 (Nicole Stašková)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//duomuf// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
 (Matěj Mach)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
 (Tomáš Sychra)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Jan Vlach)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma