Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Organické kyseliny a hliník v ovoci a ovocných šťávách
(Denisa Radová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hqj8ta// | Ochrana a využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma
Organic acids and bases as monomer catalysts/activators for ring-opening (co)polymerization of cyclic lactones and carbonates
(Işık Bordanacı)2021, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9nomot// | Chemistry, Technology and Materials / | Práce na příbuzné téma
Nízkomolekulární organické kyseliny v půdním prostředí pod různým vegetačním pokryvem
(Michala Šlechtová)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4z8v2n// | Udržitelný rozvoj biosféry kombinované studium / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
(Klára Jégrová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
(Nicole Stašková)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//duomuf// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
(Matěj Mach)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm4c3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
(Tomáš Sychra)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Aneta Zemánková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
(Jan Vlach)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//whrp53// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma