Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
hovězí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
(Eva Kudrnáčová)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
(Matěj KOŘÁN)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv zinku ve výživě drůbeže na senzorické vlastnosti masa
(Šárka Němečková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ysjv5v// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků
(Eva BAŽANTOVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0an6u4// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv alternativních krmiv na růst, výtěžnost a senzorické vlastnosti masa lososovitých ryb.
(Róbert PFLUG)2013, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4ybnng// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
(Nicole Lebedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma