Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
 (Eva Kudrnáčová)

2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv zinku ve výživě drůbeže na senzorické vlastnosti masa
 (Šárka Němečková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ysjv5v// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oe522s// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků
 (Eva BAŽANTOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0an6u4// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv alternativních krmiv na růst, výtěžnost a senzorické vlastnosti masa lososovitých ryb.
 (Róbert PFLUG)

2013, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4ybnng// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2au9kt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma