Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
 (Klaudie Adamíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Jarmila Hýžová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků
 (Lucie Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42x17v// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
 (Veronika Johnová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n8iuty// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Radmila Holčíková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Markéta Kraus)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
 (Kateřina DVOŘÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//piu1s0// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Effect of Drying Pretreatments on Air and Solar Drying of Jerky Prepared from Eland (Taurotragus oryx) Meat
 (Iva Kučerová)

2015, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ff9xcv// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)