Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
(Michaela Horáková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nhmiv9// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
(Denisa Vejrychová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5d4nst// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Význam značení potravin v České republice
(Monika Průšová)2016, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9i5eq8// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení chování zákazníků při nákupu potravin a doporučení racionálních přístupů v rámci trvale udržitelného rozvoje
(Kateřina Křenová)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3bcu4x// | Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Klatovy / | Práce na příbuzné téma
Devising a rural food system framed by the United Nations Sustainability Goals
(Holly Barlow)2024, Disertační práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//20zdcp// | Economics Policy and Administration / Regional and Social Development | Práce na příbuzné téma
Agricultural Production and Food Security in Ghana
(Emmanuel Kweku Appeagyei Sakyi)2016, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5j2vhg// | Regional Development / Socioeconomic and Environmental Development of Regions | Práce na příbuzné téma
Senzorické vlastnosti jednotlivých druhů kávy používaných v České republice
(Iveta Šolcová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//75uxvi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
(Barbora Bubeníková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/fnfh1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
(David Nadrchal)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3ncwr// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
(Jolana Trojáčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma