Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s0971s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s0971s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
(Lucie Volfová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mlynářská a pekařská jakost pšenice s barevným zrnem
(Adéla Břeňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xzydjp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
(Veronika Hliněnská)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
(Markéta KYPTOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Využití reologického hodnocení těsta pro predikci jakosti pečiva
(Helena Boučková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t6xd0b// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma