Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
 (Paula Porubčanová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/q9tb9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
 (Martina Mrázková)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/nqgl9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
 (Julius Mock)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l3b28/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy
 (Eva Baloghová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/u6bav/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
 (Ondřej Zeman)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
 (Kateřina Limbergová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/g5lpw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách
 (Jakub Slavkovský)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/m72hl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy
 (Diana Faltusová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sm5s5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
 (Ondřej TUNYS)

2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0tommw// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)