Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kaprKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
(Paula Porubčanová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q9tb9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
(Martina Mrázková)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/nqgl9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
(Julius Mock)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l3b28/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Ondřej Zeman)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
(Kateřina Limbergová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/g5lpw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy
(Eva Baloghová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/u6bav/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy
(Diana Faltusová)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sm5s5/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
(Rebeka Vörösová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kqi731// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv přírodních aditiv na prodloužení skladovatelnosti chlazených paštik z kapra obecného (Cyprinus carpio)
(Ondřej TUNYS)2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0tommw// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma