Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vitalita osivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
(Anastasiia Maliushevska)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
(Anastázie Paclová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
(Lenka Rybová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kvašení, mykoparazitických a entomopatogenních hub v ochraně rostlin
(Anna Pichugina)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h8barg// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Rezistence vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení k antibiotikům
(Žaneta Hlochová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0baigm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Extrakce a separace selenoproteinů z bakterií mléčného kvašení
(Petr Rudolf)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vhl8xy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
(Anna Kozáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//euv9bn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
(Karolína Medová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Diverzita, vitalita a aktivita střevních baktérií mléčného kvašení (a jejich studium s využitím molekulárně genetických postupů)
(Lucie Kozáková)2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fcc74/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma