Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoládové cukrovinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Chocolate Confectionery market analysis - United Kingdom
 (Alexandra Kiš Bandiová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/48641 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma

Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
 (Zuzana Vodehnalová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4wu6xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
 (Agáta Uchytilová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
 (Kateřina Zítková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xdor8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Čokoládové hmoty a možnosti jejich uplatnění při výrobě funkčních cukrovinek
 (Helena Kölblová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lyuclw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Porovnání kvality hmyzího proteinu s proteinem běžně přítomným v potravě
 (Anna Jílková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42lv72// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Pralinky a variabilita jejich výroby
 (Michal Pešák)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8ciphc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
 (Vojtěch Neuwirth)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xki8ve// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma