Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Influence of Social Network on Online Purchasing Behavior of Consumers
(Satish Kumar Sharmar)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qu9zl7// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Impact of green marketing on consumer behaviour
(Alvin George Kumbalandhanam)2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rz9t2/ | Ekonomika a management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma
The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
(Anastasia Boldyreva)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/alp5u/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
(Jana Hofmanová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
(Kristýna Hósová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n58hkj// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
(Hana Svobodová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u70ydq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty na tokové chování čokolády
(Václav Bureš)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
(Iva Ležáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yekmze// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
(Kateřina Ďuricová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
(Alžběta Klůzová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wv3taq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma