Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ochucováníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
(Roman ZÁLEŠÁK)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//asecki// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
(Markéta BRABCOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
(Rudolf TÁBOR)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sivd2s// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
(Jana Koudelková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik
(Michaela Graciasová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z3jrff// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
(Dominika Mištová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
(Jana Koudelková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
(Klára Nezvalová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//im11u7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
(Radka Ševčíková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c73knn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma