Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ochucování

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
 (Roman ZÁLEŠÁK)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//asecki// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
 (Markéta BRABCOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f8n7kd// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
 (Rudolf TÁBOR)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sivd2s// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti paštik
 (Michaela Graciasová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z3jrff// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakostních parametrů bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iw7um5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých sýrů v závislosti na použitých surovinách a podmínkách výroby
 (Jana Koudelková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7t4dy// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
 (Klára Nezvalová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//im11u7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
 (Radka Ševčíková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c73knn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
 (Kamila Řehůřková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jci7dd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)