Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovocné džusyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza džúsov metódou „UV-odtlačkov prstov“
(Sabrina Saganová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kg2wos// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Analýza džúsov metódou „UV-odtlačkov prstov“
(Sabrina Saganová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kg2wos// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Analýza džúsov metódou „UV-odtlačkov prstov“
(Sabrina Saganová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kg2wos// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Molekulově imprintované polymery jako rekogniční element pro detekci pesticidů
(Milada Vodová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4sfhn0// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
(Denisa Mikanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uyty4a// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusech
(Lucie Pelcová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6ppcw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Účinek tepelného zpracování na obsah vitamínu C v ovocném džusu
(Tereza Rodovská)2019, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9cpz2u// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech
(Barbora Hošková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//tpdbfq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
(Zdeněk Fajtl)2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//o885mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
(Anna Hubáčková)2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8a265f// | Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics / | Práce na příbuzné téma