Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovocné džusy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza džúsov metódou „UV-odtlačkov prstov“
 (Sabrina Saganová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kg2wos// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Analýza džúsov metódou „UV-odtlačkov prstov“
 (Sabrina Saganová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kg2wos// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Analýza džúsov metódou „UV-odtlačkov prstov“
 (Sabrina Saganová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kg2wos// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Molekulově imprintované polymery jako rekogniční element pro detekci pesticidů
 (Milada Vodová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4sfhn0// | Agrobiologie / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení zastoupení jednotlivých ovocných druhů v nápojích s ovocnou složkou
 (Denisa Mikanová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uyty4a// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusech
 (Lucie Pelcová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6ppcw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Účinek tepelného zpracování na obsah vitamínu C v ovocném džusu
 (Tereza Rodovská)

2019, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9cpz2u// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech
 (Barbora Hošková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//tpdbfq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Study of qualitative parameters of fruit juices and possibilities of their modification via technological modifications
 (Zdeněk Fajtl)

2015, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//o885mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Influence of selected natural juices containing ascorbic acid on browning inhibition during fruit drying.
 (Anna Hubáčková)

2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8a265f// | Sustainable Rural Development in Tropics and Subtropics / | Práce na příbuzné téma