Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Vakuové balení

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
 (Kamila Otipková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře
 (Petra Skýpalová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1c8xnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Balení potravin v modifikované atmosféře.
 (Alena Bednářová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w587j6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Balení potravin v ochranné atmosféře
 (Kamila Stachovcová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f2yl7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
 (Michaela BURIANOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobů balení na mikroflóru masa
 (Kristýna Zemánková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//m2jbel// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie balení na trvanlivost produktů
 (Lucie RYKROVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cc81q2// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
 (Jana Vítová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
 (Lucie Slančíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1rr85x// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)