Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
(Kristýna Stávková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Nutričně cenné látky v pekařských výrobcích
(Markéta Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kf3y0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
(Barbora Fiedorová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Pralinky a variabilita jejich výroby
(Michal Pešák)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8ciphc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
(Vojtěch Neuwirth)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xki8ve// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
(Veronika Bednaříková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
(Agáta Uchytilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
(Kateřina Eflerová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic