Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 11 theses)
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
 (Kristýna Stávková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//24skeb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nutričně cenné látky v pekařských výrobcích
 (Markéta Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kf3y0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
 (Barbora Fiedorová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Pralinky a variabilita jejich výroby
 (Michal Pešák)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8ciphc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
 (Vojtěch Neuwirth)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xki8ve// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
 (Veronika Bednaříková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
 (Agáta Uchytilová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
 (Veronika Šafránková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 11 theses)