Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

křehkost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Typologie svalových vláken a její vliv na kvalitu vepřového masa
 (Nikola Jelínková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//983n9r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma

Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
 (Eliška Suchanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//401kg1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Aktuální molekulární polymorfizmy genů a molekulární metody analýzy kvality masa u masných plemen skotu
 (Eva Venusová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cctozy// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Genetické markery pro kvalitu hovězího masa
 (Nicola Darkwahová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ij9fxi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)