Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

střevní mikrobiota

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Parazité ovlivňující chování hostitele
 (Nikola Hlávková)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13697 | Matematika / Biologie se zaměřením na vzdělávání, Matematika se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Manipulace hostitele \kur{Deroceras reticulatum} infekcí \kur{Phasmarhabditis hermaphrodita}
 (Hana PECHOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//t14yzf// | Biologie / | Práce na příbuzné téma

The behaviour and fate of potentially toxic elements of anthropogenic origin in the environment, as influenced by soil properties and various leaching solvents
 (Christopher Ash)

2016, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9wksxm// | Zemědělská specializace / Využití a ochrana přírodních zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vztah mezi chuťovými preferencemi a střevní mikrobiotou
 (Maria Davydova)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1oqarl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv střevní mikroflóry na činnost mozku
 (Jan Říha)

2021, Bakalářská práce, VŠTVS PALESTRA, spol. s r. o.

http://theses.cz/id//sqdc6l// | Tělesná výchova a sport / | Práce na příbuzné téma

Vliv střevního mikrobiomu na činnost mozku
 (Luisa Šimečková)

2020, Bakalářská práce, VŠTVS PALESTRA, spol. s r. o.

http://theses.cz/id//hxljz8// | Tělesná výchova a sport / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
 (Barbora Zemanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma