Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemická konzervace potravin a její vliv na lidský organismus
 (Kateřina Kučerová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pn2upx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití bylinných silic při konzervaci potravin
 (Jana Vlčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gpkprv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
 (Markéta Vrbatová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin
 (Jakub Reitmeier)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1maim6// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
 (Veronika Kudinova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//q7qfa4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace silic z vybraných druhů čeledi Apiaceae pro konzervaci potravin
 (Markéta Vrbatová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m2twhl// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace rostlinných silic pro konzervaci potravin
 (Jana Králová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9ojgs8// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Antibacterial effect of essential oils and supercritical extracts from Cambodian spices against food pathogens in vapour phase
 (Jana Tůmová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mqg0u0// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)