Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kolorimetrie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
 (Vojtěch Černý)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
 (Klára Nohynková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Strategická analýza okolí podniku Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s.r.o.
 (Martin Musil)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83398 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
 (Kristýna Kosková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92tblv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Statistická analýza výsledků výroby a odbytu rodinné pekárny Dymák
 (Kamil Předota)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//urov2i// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
 (Martin Rychtařík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma