Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kolorimetrieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
(Vojtěch Černý)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
(Klára Nohynková)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Strategická analýza okolí podniku Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s.r.o.
(Martin Musil)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83398 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
(Kristýna Kosková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92tblv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza výsledků výroby a odbytu rodinné pekárny Dymák
(Kamil Předota)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//urov2i// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
(Monika Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
(Martin Rychtařík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bcojuk// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma