Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Rabbit meatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects
(Dominique Cero)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//f2budc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
(Morine Akuro Ndah)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izuu58// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Analysis of selected parameters affecting the quality of dried rabbit meat
(Oyinkansola Folarin)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//inptpf// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
HS-SPME-GC/MS analýza silic ve studeně chmelených pivech
(Lukáš Zadák)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2s7owh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Analýza těkavých organických látek v přírodních matricích metodou HS-SPME/GC-MS
(Silvie Surmová)2018, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//eltyoe// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Studium profilu těkavých látek pomocí techniky SPME-GC-MS
(Diana Ciencialová)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//p0oaji// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
GC-MS stanovení pesticidů ze vzorků vod
(Klára Kosková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6kaidp// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Optimalizace přípravy vzorku před stanovením N-nitrosaminů\nl{} pomocí GC-MS
(Petr Brůha)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2vsf9i// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma