Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
 (Štěpánka Zanášková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Isolation of oligosaccharides from human, goat and sheep milk
 (Mohamed Ahmed)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yk7dvl// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma

Změny ve složení a technologických vlastnostech kravského mléka v průběhu dojeni
 (Růžena Vávrová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b2koar// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium možností analýzy mléka při dojení
 (Marcela Korcová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ar3by1// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)