Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
(Aneta Náplavová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a jeho využití
(Martin Novotný)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
(Štěpánka Zanášková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4bg6td// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Isolation of oligosaccharides from human, goat and sheep milk
(Mohamed Ahmed)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yk7dvl// | Natural Resources and Environment / | Práce na příbuzné téma
Změny ve složení a technologických vlastnostech kravského mléka v průběhu dojeni
(Růžena Vávrová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b2koar// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium možností analýzy mléka při dojení
(Marcela Korcová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ar3by1// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma