Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
conventional, food, preservativesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potential of plant-derived compounds to enhance the efficiency of conventional preservatives
(Michaela Poslušná)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lisvit// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Potential of plant-derived compounds to enhance the efficiency of conventional preservatives
(Michaela Poslušná)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lisvit// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Potential application of plant essential oils for food preservation
(Mayda Rojnik)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rivgzw// | Sustainable Use of Natural Resources / | Práce na příbuzné téma
Evaluation of in vitro growth-inhibitory interactions between essential oils and their volatile compounds against Staphylococcus aureus in vapour phase.
(Marie Straková)2022, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jrtw1k// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma