Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
(Aneta Szulló)2023, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/iwc55/ | Regionální rozvoj a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce
(Klára Kubíková)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/45755 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Kvalita potravin na českém trhu - regionální potravina
(Ivana Zanklová)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/32239 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma
Regionální potraviny v Libereckém kraji
(Klára Čížková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ew35p/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
(Veronika Božena Hendrychová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v5dfny// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
(Kristýna Klimšová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vrozc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
(Eliška Knoblochová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwd3if// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma