Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mléčný tukKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv polymorfismu vybraných enzymů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu
(Martina SVOBODOVÁ)2021, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zb6qmg// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv krmné dávky na kvalitativní a kvantitativní ukazatele mléčné produkce u dojnic chovaných v podmínkách ekologického zemědělství
(Daniel BRÁCHA)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xmoekb// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
(Vendula Kůrová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení krmiva na rychlost produkce, obsah tuku a složení mastných kyselin cvrčka domácího (Acheta domesticus)
(Pavel Pucholt)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wiau37// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma
Epoxidace esterů nenasycených mastných kyselin
(Ema Jiroušková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//z7ddhn// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
(Kristýna DOUBRAVOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv polymorfismu vybraných enzymů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu
(Martina SVOBODOVÁ)2021, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zb6qmg// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu
(Bronislava Hájková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1w9yuf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zkrmování lněného semínka na kvalitu mléčného tuku koz
(Kateřina Malá)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n8hzv6// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma