Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléčný tuk

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Vliv polymorfismu vybraných enzymů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu
 (Martina SVOBODOVÁ)

2021, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zb6qmg// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv krmné dávky na kvalitativní a kvantitativní ukazatele mléčné produkce u dojnic chovaných v podmínkách ekologického zemědělství
 (Daniel BRÁCHA)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//xmoekb// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
 (Vendula Kůrová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení krmiva na rychlost produkce, obsah tuku a složení mastných kyselin cvrčka domácího (Acheta domesticus)
 (Pavel Pucholt)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wiau37// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma

Epoxidace esterů nenasycených mastných kyselin
 (Ema Jiroušková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//z7ddhn// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
 (Kristýna DOUBRAVOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv polymorfismu vybraných enzymů na zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu
 (Martina SVOBODOVÁ)

2021, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zb6qmg// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Sledování změn luminiscenčního spektra mléka a mléčného tuku během záhřevu
 (Bronislava Hájková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1w9yuf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
 (Kristýna Rojíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zkrmování lněného semínka na kvalitu mléčného tuku koz
 (Kateřina Malá)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n8hzv6// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)