Theses on the same topic (having an identical keyword):
antioxidantKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Možnosti snižování odpadu v gastronomii a potravinářství v kontextu cirkulární ekonomiky
(Katarína Vezérová)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/mohbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Vývoj a současný stav trhu práce v zemědělství a v potravinářství na území okresu Přerov
(Filip Jadlovský)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/v5zbr/ | Geografie a kartografie / Geografie | Theses on a related topic
Management jakosti v potravinářství
(Jiří Papst)2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz | Ekonomika a management / Management | Theses on a related topic
Nové trendy ve využití sladkovodních měkkýšů pro výživu a potravinářství
(Šárka Tomanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yr9syg// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
(Tereza Rusz)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94tlpn// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Chlorofyl a jeho význam pro zdraví
(Amálie Hübnerová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9d1bvt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic