Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dojený skotKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsah jódu v mléce a mléčné syrovátce v průběhu laktace
(Jitka JAKEŠOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//98ytq7// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Změny v obsahu bílkovinných frakcí kozího mléka v průběhu laktace
(Jana Opravilová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//48iq15// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Laktace a involuce mléčné žlázy: význam a regulační mechanismy
(Martina Súkupová)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ofp9n/ | Experimentální biologie / Molekulární biologie a genetika | Práce na příbuzné téma