Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Listeria monocytogenes jako významný alimentární patogen
(Eliška Králíková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ow46d5// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Staphylococcus aureus jako významný alimentární patogen
(Lucie Nevtípilová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2vyg4f// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
(Martina Smejkalová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Extraintestinální patogenní Escherichia coli: epidemické linie a rezistence k antimikrobiálním látkám
(Magdaléna Šimčíková)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zp3j1/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
(Martina Smejkalová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Virulenční faktory Escherichia coli
(Iva Jaborníková)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qxikl/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
(Martina Smejkalová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu
(Lukáš Rejman)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13755 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma