Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Escherichia coli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Listeria monocytogenes jako významný alimentární patogen
 (Eliška Králíková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ow46d5// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Staphylococcus aureus jako významný alimentární patogen
 (Lucie Nevtípilová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2vyg4f// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
 (Martina Smejkalová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Metodické přístupy založené na PCR využitelné pro diagnostiku parazitárních infekcí alimentárního původu
 (Lucie Škorpíková)

2021, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wx0og/ | Ekologická a evoluční biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma

Extraintestinální patogenní Escherichia coli: epidemické linie a rezistence k antimikrobiálním látkám
 (Magdaléna Šimčíková)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zp3j1/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
 (Martina Smejkalová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Virulenční faktory Escherichia coli
 (Iva Jaborníková)

2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qxikl/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv plísní na výrobu a kažení potravin živočišného původu
 (Lukáš Rejman)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13755 | Biologie a ekologie / | Práce na příbuzné téma

Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
 (Martina Smejkalová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dj48oe// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)