Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

rychlé občerstvení

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Reklamní působení a jeho vliv na spotřební chování dětí ve věku 12 -15 let ve vztahu ke sladkostem a rychlému občerstvení.
 (Arnošt Zeman)

2009, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/aot1j/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Theses on a related topic

Fast Food Billboard Advertising: Discourse Analysis
 (Veronika Schmidtová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ti9ha/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství anglického jazyka a literatury pro základní školy | Theses on a related topic

Vnímání fast foodových řetězců českými spotřebiteli
 (Dana Ryndychová)

2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/87577 | Mezinárodní obchod / | Theses on a related topic

Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
 (Marek Liška)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
 (Nikola Pospíšilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ilnf82/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic