Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

marketingov%C3%BD mix

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Analýza marketingovej stratégie vybranej reštaurácie
 (Milan Mazanec)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jqg66/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
 (Beáta Kocúrová)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu
 (Klára Klímová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zj7oy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
 (Barbora Pobořilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Marketingový plán restaurace s cukrárnou
 (Marie Nováková)

2016, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/lghfew/ | Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací v podniku | Práce na příbuzné téma

Analýza konceptu restaurace Podolka
 (Barbora Pospíšilová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Optimalizace marketingové komunikace vybrané kavárny, restaurace nebo nočního klubu
 (Jana Suchá)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/x43gc/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)
 (Markéta Nováková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/aftao/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
 (Barbora Šilerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3by0in// | Ekonomika a management / Management a marketing, specializace Design management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)