Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
marketingov%C3%BD mixKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza marketingovej stratégie vybranej reštaurácie
(Milan Mazanec)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jqg66/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer založenia reštaurácie
(Beáta Kocúrová)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ltf05/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu
(Klára Klímová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zj7oy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
(Barbora Pobořilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Marketingový plán restaurace s cukrárnou
(Marie Nováková)2016, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/lghfew/ | Řízení rozvojových projektů / Projektové řízení inovací v podniku | Práce na příbuzné téma
Analýza konceptu restaurace Podolka
(Barbora Pospíšilová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Optimalizace marketingové komunikace vybrané kavárny, restaurace nebo nočního klubu
(Jana Suchá)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/x43gc/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)
(Markéta Nováková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/aftao/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
(Barbora Šilerová)2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3by0in// | Ekonomika a management / Management a marketing, specializace Design management | Práce na příbuzné téma