Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
(Hana Svobodová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Systémy senzorického hodnocení vín.
(Andrea Kuchyňková)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1knz7n// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
(Antonina Zaluzhna)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
(Jiří PRÁŠEK)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//77wj4o// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
(Zdeněk Řihák)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Komparace bodového hodnocení vín z jednotlivých francouzských vinařských regionů na českém trhu
(Dmitrij Krasiun)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hw33k/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výroba a hodnocení ovocných vín.
(Monika Hrubá)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6hpsfo// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma