Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kyselina askorbováKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vitamínu C v čerstvém ovoci a zelenině
(Barbora Šišmová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1zgjr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
(Tereza Kabelková)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8yyisp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
(Markéta Kubecová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
(Kseniia Fadeeva)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s4i2t6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Validace a aplikace HPLC metody pro stanovení sacharidů a askorbové kyseliny v ovoci a zelenině
(Kateřina Kubaschová)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n1hqzt// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu kyseliny askorbové v ovoci v průběhu skladování
(Barbora MRÁZOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r7mj7w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma