Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Synthesis of Metallosilicate Materials by Non-hydrolytic Methods
(David Škoda)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qmx1t/ | Chemie (čtyřleté) / Materiálová chemie | Práce na příbuzné téma
Preparation of MOF based membranes for gas separation/detection
(Elisabeth Mandelíková)2021, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n60t61// | Chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Gas Sensors for Detection of Explosive Taggants and Pollutants in Air
(David Tomeček)2019, Disertační práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//4ys31r// | Chemické a procesní inženýrství (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Comparison of aromatic compounds in jasmine rice of different origin
(Aneta Kašíková)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zt6ifj// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Optimalizace a validace GC-MS metody pro stanovení těkavých aromatických látek v sýrech
(Miroslav Koubek)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//kpqyza// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané validační parametry metody stanovení aromatických látek v tavených sýrových analozích
(Lenka Burdějová)2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5b0zqr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané validační parametry metody stanovení aromatických látek bezu černého
(Silvia Christovová)2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tvurxg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v červených vínech
(Jan Kapla)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oyknrf// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Výroba vína je umění - servírování je věda
(Jan Pavlíček)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14168/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
(Marie Orságová)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//we5j3u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma