Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení pomologických a kvalitativních znaků u vybraných asijských a evropských odrůd slivoní
(Denisa Vašinová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dvzpb1// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zrání a podmínek skladování termosetických polymerních kompozitních materiálů na jejich visko-elastické vlastnosti
(Filip KUBEŠ)2024, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1fcis5// | Nanomateriálová chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých podmínek zrání na změny ve složení fenolických látek ve víně
(Václav Beran)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//e7fa6t// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Změny vybraných parametrů piv z minipivovaru v průběhu zrání a skladování
(Aleš KARAS)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s2rdwu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
(Lenka KOSTOHRYZOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma