Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zrání

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv explozivní síly dolních končetin na rychlost v mládežnických kategoriích ve fotbalu
 (Štěpán Zástěra)

2024, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM8048 | Učitelství pro střední školy / Biologie, Tělesná výchova | Práce na příbuzné téma

Růst a meiotické zrání oocytu - možnosti realizace in vitro
 (Jana Němečková)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dklop/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Pohlavní odlišnosti v neuromuskulárních indikátorech rizika zranění kolenního kloubu v průběhu růstu a zrání v týmových sportech
 (Tereza ODEHNALOVÁ)

2021, Diplomová práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//p94b5q// | Specializace ve zdravotnictví / Fyzioterapie | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv sirných sloučenin česneku na oxidativní stres prasečích oocytů v průběhu meiotického zrání v in vitro podmínkách
 (Anna Holendová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qk4m7v// | Genové technologie a šlechtění / Reprodukční biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Růst a metabolické změny u dětí s intrauterinní růstovou retardací
 (Dana Novotná)

2011, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/exl4q/ | Pediatrie (čtyřleté) / Pediatrie | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
 (Martina CHROMEČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma