Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
 (Markéta Suchánková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti těstovin
 (Michaela Vintrlíková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vuvtza// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu metody přípravy na strukturní, texturní a elektronové vlastnosti niklem modifikovaných TiO\dindex{2}materiálů
 (Kateřina Kozumplíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//bw5yo6// | Chemie / Technická fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Eliška Jarošová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
 (Jana Jašková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
 (Tereza Šmigurová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti prsní a stehenní svaloviny kuřat
 (Martin Bartl)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noknx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
 (Štěpánka Pastorková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)