Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kynuté těstoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
(Jitka Huvarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xpaoxo/j_huvarovaDP.pdf/ | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
(Zuzana Váchová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
(Lucie Ďoubalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
(Jitka Huvarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
(Dominika Walachová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma