Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kynuté těsto

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo/j_huvarovaDP.pdf/ | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
 (Zuzana Váchová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
 (Lucie Ďoubalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma