Theses on the same topic (having an identical keyword):
emulzeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
(Lenka Tatarková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Emulze stabilizované komplexem protein-polysacharid
(Tereza Kunetková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6y14x1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic
Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
(Tereza Kunetková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic