Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

emulze

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
 (Lenka Tatarková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//94dsew// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma