Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 4 » (total: 34 theses)
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
 (Tereza Pakhofferová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
 (Kristýna HLADKÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
 (Veronika Holšteinová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k98h2l// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

« 1 2 3 4 » (total: 34 theses)