Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

med

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek
 (Ivan Heřmanský)

2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//lxwk9a// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Možnost využití stanovení obsahu chitinu a chitosanu pro kvantifikaci plísní
 (Tamara VANČOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

http://dspace.ujep.cz/dspace/handle/123456789/4966 | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
 (Zuzana Švajdová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iufeqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní parametry medu a jeho vliv na výživu člověka
 (Veronika Novotná)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//te1j67// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma