Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
taveny syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
(Kristýna Šantová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Pavla Šubertová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma