Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

taveny syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
 (Iva Peníšková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
 (Kristýna Šantová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
 (Kateřina Grycová)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma