Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aromatické látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití Meldrumovy kyseliny pro syntézu 3-arylpropanových kyselin
(Kateřina Jirásková)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//q0s6eo// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Vliv struktury karboxylové kyseliny na syntézu amidů v přítomnosti mikrovlnného záření.
(Tomáš Mlejnek)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM4426 | Chemie / Učitelství chemie pro střední školy, Učitelství pro střední školy - základy společenských věd | Práce na příbuzné téma
Aromatické látky v ovocných destilátech v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Michala Sedláčková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ickazf// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Aromaticky aktivní látky v ovocných destilátech
(Oskar Kocinger)2017, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//og9ns1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Josef Balák)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
(Martin Šteidl)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Ondřej Tax)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9v9gbm// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Sekundární aromatické látky v alkoholických nápojích v závislosti na ročníku sklizně ovoce
(Eva Sedláčková)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//awlo33// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
GC/MS analýza aromat pro úpravu ovocných destilátů
(Filip KOPA)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//6kjsvc// | Chemie - analytik specialista / | Práce na příbuzné téma
Analýza ovocných destilátů
(Klára Krejčíková)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//f7f23l// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma