Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kuřecí šunkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
(Tomáš Dostál)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
(Kristýna Hósová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n58hkj// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
(Tomáš Gryger)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3kayo2// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
(Jana Putalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fjyfp3// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
(Diana Mráziková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza fytopatogenů pomocí hmotnostní spektrometrie
(Jana BEINHAUER)2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//gzbqoc// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
(Pavel Hoňka)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
(Kristýna Sucháčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma