Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kuřecí šunky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
 (Tomáš Dostál)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1xrpti// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
 (Kristýna Hósová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n58hkj// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
 (Tomáš Gryger)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3kayo2// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
 (Jana Putalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fjyfp3// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza hmotnostních ztrát po technologickém zpracování drůbežího masa
 (Diana Mráziková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkgu8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza fytopatogenů pomocí hmotnostní spektrometrie
 (Jana BEINHAUER)

2015, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gzbqoc// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
 (Kristýna Sucháčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4mjw11// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)