Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Tavená sýrová omáčkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Milan Sýkora)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lukáš Čeman)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lkirl3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ovz6us// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kateřina Nedbalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jdcu16// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Milan Sýkora)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma