Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rostliny čeledi růžovitéKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakteristika rostlin z čeledi růžovité (Rosaceae) a analýza jejich antioxidačních vlastností
(Nikol Šobáňová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3s8lkz// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Náměty do praktické výuky přírodopisu s využitím rostlin čeledi růžovité (Rosaceae)
(Michaela JURSOVÁ)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//n4ifvy// | Přírodopis a environmentální výchova se zaměřením na vzdělávání / Přírodopis a environmentální výchova se zaměřením na vzdělávání / Geografie pro vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita nápoje Kombucha z různých druhů čajů
(Karina Prikhodko)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wruxfm// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma